de zomer tag 2021
Tags / Zomer

De grote zomer tag

Ieder seizoen wil ik een leuke tag invullen. Dit keer is het de beurt aan de grote zomer tag. Op dit moment is het officieel zomer, maar als ik nu naar buiten kijk, lijkt het totaal geen zomer. Hopelijk wordt het eerdaags weer lekker weer zodat ik van de zon kan genieten. Want de zonnestralen en de warmte van de zon doet een mens goed.

Nu snel door naar de grote zomer tag. Tevens heb ik nog meerdere leuke tags online staan.

Waar denk je aan bij het woord zomer?

Als ik aan het woord zomer denk, denk ik aan warm weer, naar het strand, omg ik moet weer alles gaan scheren, ik voel me dik in een badpak of bikini. Geef mij de winter maar, want die wintertruien verhullen alles.

De zomer is voor mij een fijn seizoen. Lekker naar buiten, de zon schijnt vaker en mensen vind ik over het algemeen toch blijer. Ook blijft het langer licht. Hierdoor lijkt het wel alsof je meer tijd hebt om iets te doen en de dagen langer duren.

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Een aantal jaar geleden, toen ik jonger was had ik zeker gekozen voor op vakantie gaan. Maar nu vind ik het ook heerlijk om thuis te blijven. Eigenlijk kan ik gewoon niet kiezen en kies ik toch voor beide. Lekker op vakantie een andere omgeving doet mij erg goed, maar daarentegen wat ik al schreef, thuis blijven vind ik heerlijk.

In de zomer maak je mij gelukkig met…..

Een festival, een lekkere ligstoel of bank waarin van de zon kan genieten, luistert naar muziek of de vogels. Met water bezig zijn of de tuin doen. Ook vind in het water anders ruiken in de zomer, het heeft z’n bepaalde geur. haha.

Wat is het ultieme zomergevoel?

Mijn ultieme zomergevoel is dat ik de vrijheid heb om te doen wat ik het liefst kan doen. Luchtige jurkjes aan, flirten en grapjes maken met mijn vriend, cocktails drinken aan het strand, muziekje aan en dansen met je bloten voeten in het zand.

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Een favoriete zomervakantie herinnering heb ik niet echt. Ik heb meerdere herinneringen waaraan ik met een fijn en positief gevoel aan terug denk.

Beste zomerbestemming?

Vakantie in Spanje. Hoewel ik ook eens naar Griekenland wil. Eilandhoppen en die mooie stranden bezoeken. Als ik de foto’s op internet zie over Griekenland, dat vind ik magisch.

Favoriete zomersuitstapjes?

Ik vind het heerlijk om naar het strand te gaan of om mijn scooter te rijden als het warm weer is en de zon schijnt. Op een scooter kan je zo lekker uitwaaien. Ook vind ik heerlijk om te gaan varen of naar een leuke stad te gaan en Italiaans ijs eten.

In de zomer kan ik niet zonder….?

Een goede zonnebrandcreme, een lekkere bodylotion en bodyolie. Smeren en verzorgen, ik houd daar van.

Het lekkerste zomergerecht?

IJsjes en salades. Een lekkere bbq of eten op het strand. Kleine hapjes, en niet van dat hele zware eten. Uiteraard met een lekkere cocktail.

Wat zijn je zomer plannen?

Op dit moment heb ik niet echt veel zomerplannen. Nu het geval met die Corona wil ik liever nog niet op vakantie naar het buitenland. Ik blijf liever in Nederland. Genieten in eigen land, want Nederland heeft zoveel moois te bieden.

Dit was mijn Zomer Tag. Ik vond het weer enorm leuk om een Tag in te vullen. En vind je deze Tag nou ook leuk?! Neem gerust over en laat het mij weten, want ik ben erg benieuwd naar jouw antwoorden.

Gezellige zomer!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *