Zwarte Cross 2019
Festival

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross is voor mij uitstek nummer 1 van de leukste festivals die Nederlad heeft. De sfeers is gemoedelijk, de mensen zijn relaxter, aardiger en down-to-earth. Zo anders als in de Randstad. Zwarte Cross je moet eer een keer geweest zijn.

Dit jaar ben ik voor de 3e keer naar dit te gekke festival geweest, samen met mijn vriend. Hij is voor het eerst hier naar toegeweest en vond het te gek, maar wel ontzettend druk. En hier gaf ik hem gelijk in, het is inderdaad drukker geworden de afgelopen jaren. Is dit goed? Of juis niet? Het is natuurlijk mooi meegenomen dat het festival zo populair is, maar het moet niet ten ondergaan aan de hele festivalhype.

Dit keer sliep ik niet in een tentje, maar hadden wij een Bed & Breakfast gehuurd. Echt zo tof was dit en lekker dichtbij. Dit had ik veel eerder moeten doen, hoewel op de campings in de omgeving het ook ontzettend gezellig is. Maar soms verlang je naar een lekkere douch en een eigen wc, zodra je ‘thuis’ komt van een festival.

Tijdens het Zwarte Cross festival is er een hoop te doen bij verschillende locaties. Je hebt natuurlijk de crossbaan, maar ook stunts, theater, een festivalstrandje en veel muziek. Tevens is er op de Zwarte Cross camping ook een hoop te doen en zodra het festival weer dicht gaat voor publiek, gaat het op de camping het feest verder. Zodat je echt alle dagen dag en nacht kan feesten en plezier kan maken.

Het festival zelf

Wat aten we zoal op het festival ?

ijsjes eten op de Zwarte Cross 2019

Lekker patatje

Mijn andere Zwarte Cross avonturen vind je hier Zwarte Cross 2016 en Zwarte Cross 2015

Ben jij weleens naar dit festival geweest?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Festival Macumba 2019

december 30, 2019

Mijn blogdoelen voor 2020

januari 23, 2020